[gap] [row style=”large” width=”full-width” h_align=”center”] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”] [ux_image id=”3318″ width=”90″ height=”90%” animate=”fadeInDown”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small” divider=”0″ align=”center”] [row_inner style=”collapse” width=”full-width” h_align=”center” padding=”0px 30px 0px 0px” padding__sm=”0px 0px 0px 0px”] [col_inner span=”10″ span__sm=”12″] [gap height=”50px”]

OVER ONS

Born to be Wine by JSV geschiedenis.
 
Jan. Seb. Vincent. Drie vrienden simpelweg geboren om met wijn bezig te zijn en anderen van lekkere wijnen te laten genieten. Liefhebbers. Genieters. Vroeger vaak met familie en vrienden, nu voor iedereen. Onze passie drijft ons. Wij staan graag voor jullie klaar, van een paar flessen met vrienden tot events of het samenstellen van de kaart voor je restaurant.
 

Bij BornToBeWine garanderen we dat elke aankoop van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Verken onze site en neem contact met ons op als u een offerte wilt of als u vragen heeft.

 

[button text=”Contacteer ons” link=”/je-veux-organiser-un-atelier/”] [/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row] [tabgroup nav_size=”xlarge” align=”center”] [tab title=”Jan”] [section label=”Simple Center” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” padding=”60px” height=”300px”] [row h_align=”center”] [col span=”10″ span__sm=”12″ align=”center”]

Jan is al jaren in de ban van wijn. Al jaren genietend van een lekker glas wijn in goed gezelschap en bij gezellige wine & dine momenten. Stilaan is Jan zich verder gaan verdiepen in wijn en is hij ook begonnen met zijn eigen collectie, met een voorkeur voor Italiaanse wijnen. Zijn passie voor wijn zette hem er in 2019 ook toe aan om te starten met de opleiding tot Sommelier. Op die manier wil hij niet alleen zijn eigen kennis uitbreiden maar kan hij deze ook aanwenden om de vrienden en klanten van Born to be Wine nog beter bij te staan.

Jan: “Soms kan je gewoon genieten van een eenvoudige wijn die je graag drinkt samen met je vrienden als aperitief. Dat is perfect. Soms drink je een wijn uit nostalgie, om terug te denken aan die welbepaalde gelegenheid toen je die wijn gedronken hebt. Ook super. Maar soms ben je gebaat bij wat advies , zeker bij food pairing bijvoorbeeld. Dan is het echt handig om te weten op wie je een beroep kan doen en zo ook nieuwe wijnen te ontdekken.”

Stuur Jan gerust een mailtje op jan@borntobewine.be

[/col] [/row] [/section] [/tab] [tab title=”Seb”] [section label=”Simple Center” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” padding=”60px” height=”300px”] [row h_align=”center”] [col span=”10″ span__sm=”12″ align=”center”]

Sébastien is de derde pijler van borntobewine. Seb is een rasechte levensgenieter, net als zijn 2 andere partners trouwens. Liefhebber van de goede dingen van het leven, van de beste producten. Seb vindt het geweldig om achter het fornuis te staan en als hij kookt komen zijn Franse roots helemaal tot uiting. Het ideale moment om zijn maaltijden te pairen met juiste wijnen. Toegegeven, hij heeft een zwak voor Bordeaux-wijnen met op hout gerijpte evenwichtige tannines.

Seb: “Door mee mijn schouders onder borntobewine te zetten wil ik jullie wijnervaringen bieden die net zo mooi zijn als de mijne en vooral laten zien dat goede wijn geen product is dat is voorbehouden aan een elite, dat we erover kunnen praten zonder allemaal experten te moeten zijn en dat je het kunt drinken zonder dat je portemonnee ontploft.”

Stuur Sébastien gerust een mailtje op seb@borntobewine.be

[/col] [/row] [/section] [/tab] [tab title=”Vincent”] [section label=”Simple Center” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” padding=”60px” height=”300px”] [row h_align=”center”] [col span=”10″ span__sm=”12″ align=”center”]

Vincent en wijn, een verhaal van meer dan 20 jaar. Dit verhaal begint, zoals voor veel wijnliefhebbers, met de eerste Crus die met de familie worden geproefd. Talrijke gastronomische restaurantbezoeken en tastings bij wijnhuizen in binnen- en buitenland wakkerden de passie alleen maar verder aan.
Om zich verder te verdiepen in zijn kennis volgde Vincent ook een opleiding in oenologie om de klanten van borntobewine nog beter te kunnen adviseren.

Vincent: “Ik zeg vaak dat als mijn smaak zou wegvallen het leven voor mij een heel trieste wending zou nemen. Werken aan mijn smaakpapillen, diverse wijnen ontdekken, food pairing, al die zaken maken me oprecht gelukkig. Of het nu thuis, met familie, met vrienden of in restaurants is, wijn blijft een ‘moment van plezier’. Ik hoop dat wijn iedereen nog veel magische herinneringen en een prachtige reis vol smaken en geuren zal bezorgen.”

Stuur Vincent gerust een mailtje op vincent@borntobewine.be

[/col] [/row] [/section] [/tab] [/tabgroup]