diensten

Ontdek al onze oplossingen rond wijn

FOOD PAIRING

Ontdek onze selectie wijnen die het best bij uw menu’s passen!

 

Food pairing, wat we bedoelen ? 

 

Tegenwoordig hebben we toegang tot massa’s producten en smaken en door al onze ontmoetingen en reizen leren we van nieuwe gerechten, nieuwe ingrediënten en andere smaken te houden. We weten niet altijd hoe we deze nieuwe smaken tot hun recht moeten laten komen in onze bereidingen, laat staan ​​associëren met onze wijnen. Daarom helpen wij u graag om dé juiste wijnen te kiezen voor uw favoriete gerechten.

 

Witte wijnen, rode wijnen, aperitiefwijnen?
We hebben een ruim assortiment om al uw gerechten van de perfecte wijn te voorzien

VERKOOP DISTRIBUTIE

 

Bent u een restauranthouder? Manager? Chef? Sommelier?

 

Ontdek als professional ons assortiment wijnen en gedistilleerde dranken. We kunnen u helpen de juiste producten voor uw zaak te kiezen en zo de perfecte wijnkaart samen te stellen. Wij garanderen een snelle zorgeloze levering en scherpe prijzen.

Bent u een particulier? We kunnen uiteraard ook aan al uw wensen voldoen: feestjes, speciale gelegenheden, geschenken, advies, enz.

 

Neem contact op met ons team voor meer informatie: hello@borntobewine.be

 

EVENTS

 

BorntoBeWine helpt u ook graag bij de organisatie van uw belangrijke evenementen.

 

Restaurants, clubs, bars, proeverijen, shows, beurzen, etc. Wij hebben catering / wijnoplossingen om van uw evenement een succes te maken! Wij bieden verschillende combinaties aan volgens uw wensen en behoeften, zoals foodtrucks, verlichte bars, loungemeubilair en uiteraard een wijnkaart die aan al uw wensen voldoet!

 

GESCHENKEN OF VOUCHERS

 

Welke betere manier om uw eigen personeel of uw zakenrelaties in de watten te leggen met een heerlijke fles wijn of een mooi wijnpakket?! Wij bieden ons volledige assortiment ook aan in de vorm van relatiegeschenken en kunnen bovendien andere lekkernijen of producten aan deze pakketten toevoegen.

 

Contacteer ons team vrijblijvend voor een creatieve offerte: hello@borntobewine.be

 

Jeudivin

 

BorntoBeWine organiseert een eigen wine lovers after work. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze events: hello@borntobewine.be

 

TASTING

 

Contacteer ons team vrijblijvend om meer informatie te verkrijgen. We kunnen met plezier een tasting bij u thuis of in uw bedrijf organiseren: hello@borntobewine.be

contactEER ONS

Wij behandelen uw verzoeken snel